Голосів: 2

Криворізька Вальдорфська гімназія Криворізької міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

05-09-2019 10:09

vlasiukalex

Переваги: Школа дуже подобається! Перевела сина у другому класі, так як загальноприйнята система освіти не спонукала розвиток моєї дитини та демотивувала до навчання. В систему вальдорфської педагогіки влився майже відразу і ось уже ходить до сьомого класу та зовсім не хоче пропускати заняття. Найбільш позитивними якостями вальдорфської педагогіки та нашої школи, на мою думку, є: різносторонній розвиток дитини, врахування вікових особливостей розвитку дитини та відповідне навантаження; індивідуальне врахування якостей дитини; засвоєння отриманий знань, насамперед, підтримується через практичне їх застосування; всіляке залучення батьків до шкільного життя та взаємодії їх як із дитиною, так із педагогічним колективом. Молодшу донечку також планую віддати спочатку до садочка, а надалі і до школи! Неймовірно щаслива, що у нашому місті є така чудова школа. Іноді навіть заздрю синові, що не мала можливості у свій час ходити до такої школи!)

Недоліки: Не у всіх класах викладання ведеться українською мовою, але батьки мають право голосами більшості вирішувати це питання.

Коментар: Рекомендую батькам спочатку ознайомитися з інформацією про особливості вальдорфської педагогіки.


23-05-2016 16:05

arinakrilova

Переваги: Я очень довольна "Вальдорфской школой". Мой первый ребенок ходит в первый класс этой школы. с большим энтузиазмом и удовольствием. Система обучения основана на психологическом развитии ребенка и поэтому нагрузка соответственно распределяется по всему учебному процессу. Повезло, что в Кривом Роге есть такая школа и при ней существует детский сад. Вальдорфская система обучения признана системой образования ХХ века)))

Недоліки: Недостаточное финансирование от Государства.

Коментар: )))