Голосів: 5

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Сопілочка" №16 Енергодарської міської ради Запорізької області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

18-10-2019 16:10

kovalenkoom

Переваги: Найкращий садочок міста і не тільки. До басейна ще не доросли, але радіємо тому, що в майбутньому будемо його відвідувати. Директорка класна, зовсім не схожа на представницю чиновницької спільноти, до батьків ставиться як до клієнтів комерційної структури, такого відношення не вистачає у всіх інших державних органах. Вихователі чуйні, добрі і досвічені.

Недоліки: Але медпрацівники застрягли в "совку". Дуже важко з ними нормально спілкуватись. Найбільша проблема, що мене хвилює, це неможливість створити клімат в групі, тобто регулювати температуру та вологість. Показники цих параметрів не відповідають санітарним нормам, батареї шпарять як скажені, температура зависока, вологість занизька.

Коментар: Вдячна долі, що саме поруч з нашим будинком найкращий садочок і що мій синочок потрапив саме сюди. Мені дуже важливий емоційний стан мого півторарічного Мирона, і цей стан підтримують вихователі. Є мрія, що ми зможемо вирішити проблему можливості регулювання опалення і привести температуру в групі хоч скільки близько до санітарної норми.


25-11-2018 20:11

[email protected]

Переваги: Теплий, затишний дитячий сад, досвідчені вихователі та спеціалісти, працює басейн.

Недоліки: Недоліків немає.

Коментар: Від нашої родини висловлюємо подяку директору, адміністрації, вихователям, всьому колективу дитячого садка №16 за уважне і професійне ставлення до дітей. Дякуємо за увагу, цікаві заняття, гуртки, спортивні та театральні свята.


25-02-2018 10:02

karina.kotelnikova940

Переваги: Не знаю

Недоліки: Нема

Коментар: Почему не могу найти себя в списке? Хотя заявка уже рассмотрена.?(


28-11-2017 12:11

getin

Переваги: не знаю

Недоліки: не знаю

Коментар: Почему заявка смещается в очереди вниз?


06-07-2016 20:07

nfyz12

Переваги: Дуже хороші вихователі!

Недоліки: Немає

Коментар: Самий найкращий ДНЗ в місті!!!