Голосів: 2

Комунальний заклад дошкільної освіти №11 "Сонечко" (ясла-садок) Покровської міської ради Дніпропетровської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

22-04-2013 14:04

lev123456789

Переваги: !

Недоліки: !

Коментар: Ми прийшли у перший раз Восени в садок до вас.   Листя жовте обліта В нас питання назріва,   Чи зробили вірний крок, Що ми змінюєм садок?   Кругом ходить голова, Що робить, не зна вона.   І не видно хвилюванням Тим не краю, ні кінця.   Досконало щоб все знать Ідем відповідь шукать   І завідувач садка Нам усе розповіда.   Доню за руку берем В групу N2 ведем,   У світлицю де дитя Залишатимем щодня.   В групі нас уже чекали, Вихователі там ждали,   Данні наші записали, Свої в обмін подавали.   Познайомились з донькою, Знайшли з нею спільну мову.   Тато з мамою радіють, Це напевно божа милість.   Як щасливе в них дитя - Спокій серце наповня.   Так минає день за днем, З радістю в садок ідем.   Донька нашая зростає, Розмовлять вже починає.   Як приходим забирати Почина розповідати:   Що робили і що їли, Як на двір усі ходили.   Дружно спати всі лягали І їм казочки читали.   Як навчають одягаться, Ну, а потім і займаться.   Носики як витирають І як міцно обнімають.   В день суботній все пита - Мамо, нам в садок пора?   Праця вчителя важлива І доречі не легка.   Щоб виховувать дитину Треба серце і душа.   Вам бажаємо натхнення І здоров'ячко міцне.   Хай в родинах ваших щастя Прибува понад усе.   Щоб турботи та невзгоди Обминали повсяк час.   Дякуємо Вам за доньку, Та прийміть уклін від нас!   З повагою, сім'я Левицьких!


11-04-2013 14:04

sphinks3450

Переваги: 1.Сбалансированное питание 2.Сильная дошкольная база данных 3.Наличие льготных категорий 4.Профессиональный, квалифицированный , ответственный персонал.

Недоліки: Отсутствие обязательных занятий по английскому языку.

Коментар: Нам нравиться этот детский сад!Заведующая, Алла Николаевна,профессиональный руководитель нашего садика, которая живёт жизнью детского коллектива, добрая , отзывчивая любящая детей женщина!!! Так же можем сказать много хорошего и о нашей группе #2, где работают добрейшие, прекрасные воспитатели Оксана Николаевна и Виктория Анатольевна, а также няня Юлия Николаевна. Все имеют большой опыт работы с детьми, к каждому ребёнку находят индивидуальный подход. Хотим выразить Вам свою благодарность , за интересные , творческие и развивающие занятия, за праздники, за тёплую атмосферу, которую Вы создаёте нашим деткам!Спасибо Вам, за то, что приводя ребёнка в садик, мы со спокойным сердцем доверяем Вам , своё самое сокровенное-наших детей!!! Желаем Вам всем. крепкого здоровья,успехов в вашем интересном , но не лёгком труде, на радость, нам и нашим детям!!! Виктория и Владимир (родители Евы Шулики).