Голосів: 3

Комунальний заклад дошкільний освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 196 Дніпровської міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

01-12-2016 13:12

dr.buvaeva

Переваги: Воспитатели, Педагогический коллектив, Ухоженная Территория, Питание, Охрана, Ремонт

Недоліки: Нет

Коментар: Садиком довольны. Территория большая и ухоженная. Есть охрана с камерами. Питание очень хорошее. В помещениях ремонт, зимой тепло. Проводятся занятия, праздники, утренники. Если позволяет погода с детьми много гуляют. Адаптация ребенка прошла быстро, за что отдельное большое спасибо Козубенко Светлане Федоровне, воспитателю Ясельной группы "Солнышко", отношения с детьми превосходное- теплое, посещение группы с радостью. Так же благодарность няне Кирре и вспомогательному воспитателю Осипенко Алле Васильевне. Можно смело доверить ребенка. Отношение прекрасное. Только наилучшие рекомендации садику.


22-01-2016 15:01

svetaburya4enko

Переваги: З дітьми займаются. Вихователі уважні та ввічливі. Атмосфера садочка привітна та доброзичлива.

Недоліки: -

Коментар: Подобається садочок. З другою диною плануємо також відвідовати "Веселку".


12-11-2013 13:11

prihod

Переваги: В закладі існують як позитивні так і негативні питання, які виникають у будь-якому подібному закладі освіти, але виділити можу те, що тут, окрім доброго харчування і навчання, постійно проводяться інтересні розвиваючі костюмовані свята для і з участю дітей, і більшість костюмів доволі яскравих і цікавих заклад має в своєму розпорядженні і постійно доповнює і оновлює. Мій старший син після переводу з іншого садочку саме в цей ходив із задоволенням.

Недоліки: із недоліків, на мою думку, основним можу виділити, що мова спілкування і навчання - лише російська, але близьке розташування закладу від нашого місця проживання ідеальне, що перекриває всі недоліки.

Коментар: І я, і моя молодша сестра, і мій старший син (який доречі на цей час навчається в українській школі) закінчили цей російськомовний заклад без будь-яких проблем, тому і моїх молодших дітей з радістю веду сюди.