Голосів: 2

Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №33 Дніпровської міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

19-06-2019 16:06

vikkijudo

Переваги: хорошие воспитатели, а вот заведущая хамка редкая

Недоліки: Заведущая человек настроения, изначально обещает взять ребенка, а потом резко у нее нет мест при всем этом "ихидно" улыбается! Очень не приятно сама ходила в этот сад, т такое отношение(

Коментар: Прошу мне объяснить, почему на сайте числится первая группа (1-2 года) и идет запись на очередь,а по факту обратилась к Тарасовой Людмиле Олексеене, на что получила ответ что в сад принимают только с 2-х лет ро закону она не имеет права взять у меня ребенка? Кому мне верит сайту или заведущей?


27-01-2017 18:01

maria_go

Переваги: В цьому дошкільному закладі дуже гарно готоують дітей до навчання в школі. Сильний методично-грамотний колектив, доброзичливо ставлятся до дітей, завжди привітно зустрічають усіх, надають консультації з питань, які виникли. Дуже задоволені тим, що відвідуємо цей садочок!

Недоліки: Хотілося, щоб приймали дітей не тільки сьомого мікрорайону і прилеглого приватного сектору, а й з інших адрес.

Коментар: Хотілось би, щоб садочку допомогли в ремонті покрівлі, яка на сьогоднішній день коштує немалих грошей. У цілому всім іншим ми дуже задоволені.