Голосів: 5

Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №77 Криворізької міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

27-01-2020 18:01

agkulyk

Переваги: Возможно хороший детский сад

Недоліки: Руководство хамит, дает обещания по зачислению (законными методами), при этом набирает по взяткам без очереди и оставляет других за бортом.

Коментар: Как положено были в очереди, в сентябре пришли с документами и медкомиссией, но мест не было. Заведующая обещала до нового года принять (мы были 6е). После нового года пришли - абсолютный игнор, заведущая уволилась, мы уже 11е в очереди на 1е сентября следующего года. За эти полгода могли пойти в другой сад, хоть этот и в 50 метрах от дома. Так и не попали в данный ДЗО, который расположен сразу возле дома.


26-01-2017 13:01

diadea

Переваги: Вихователі уважні до дитини, теплий і гарний дитячий садок

Недоліки: Немає

Коментар: Нам дуже подобається дитячий садок. Гарно та затишно. Вихователі уважні до нашого хлопчика, хоч він у нас зовсім не самостійний. Можу написати тількі гарне про колектив і садок в цілому:-)


13-02-2014 09:02

tkbpfdtnf2612

Переваги: Садик очень красивый, в группах тепло, хорошие воспитатели, с деть занимаются английским языком, водят в бассейн.

Недоліки: нет

Коментар: Мы очень довольны, рекомендую.


23-02-2013 19:02

xoxlova

Переваги: В нашому дитячому садочку працюють з дітьми висококваліфіковані вихователі, музичні керівники, інструктори з фізичної культури та плавання. Моя донька з радістю йде до дитячого садочку.

Недоліки: В групах загального розвитку нажаль велика кількість дітей.

Коментар: Я вважаю що моя дитина відвідує один із найкращих закладів району.


21-02-2013 12:02

lola2002

Переваги: Дуже гарний дитячий садочок. Затишні, красиві группи. Привітливі та знатоки свого діла працівники. Працює басейн. де діточок навчають плавати, музичний та спортивний зал, де дітей знайомлять с мистецтвом та спортом.

Недоліки: Дуже багато дітей в загальносадових групах.

Коментар: Я дуже задоволена тим, що мій син ходить у цей садочок!!!