Голосів: 4

Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 311 Дніпровської міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

30-03-2023 13:03

agiklub

Переваги: Садик не працює. ситуація в місті стабільна. можно відкрити на 2-4 годин працювати в звичайному режимі. Ми повині навчитися жити в таких обставнах, що є зараз. щоб діди звикали. не хто не просить на цілий день. всім вашко алеш Камяньскому все працює та області, та в інших областях. Тоді на віщо деректору та заступникам платити зарабітну плату. вихователям можно платити.

Недоліки: Садик не працює. ситуація в місті стабільна. можно відкрити на 2-4 годин працювати в звичайному режимі. Ми повині навчитися жити в таких обставнах, що є зараз. щоб діди звикали. не хто не просить на цілий день. всім вашко алеш Камяньскому все працює та області, та в інших областях. Тоді на віщо деректору та заступникам платити зарабітну плату. вихователям можно платити.

Коментар: Садик не працює. ситуація в місті стабільна. можно відкрити на 2-4 годин працювати в звичайному режимі. Ми повині навчитися жити в таких обставнах, що є зараз. щоб діди звикали. не хто не просить на цілий день. всім вашко алеш Камяньскому все працює та області, та в інших областях. Тоді на віщо деректору та заступникам платити зарабітну плату. вихователям можно платити.


30-03-2023 10:03

[email protected]

Переваги: поки не бачу, бо жодного разу не був з дитиною

Недоліки: Садик не відкрито для дітей.

Коментар: ВІДКРИЙТЕ САДОЧЬОК. ЖІНКА НЕ МОЖЕ ПРАЦЮВАТИ.


31-01-2018 21:01

realtordnepr

Переваги: Очень довольны. Прекрасные воспитатели: Татьяна Михайловна, ребенок с радостью идет в садик. Любовь Васильевна, ко всем деткам относится с любовью. Дети без ума от нее. Группы в чистоте и порядке (не без помощи родителей). Питание хорошее. Дети сытые и в меру упитанные)

Недоліки: Не все площадки с навесами.

Коментар: В целом очень хороший садик.


27-11-2013 00:11

oksana.mielnik

Переваги: Нравится. Очень хорошо относятся к детям. Готовят отлично. В группе тепло и светло.

Недоліки: Нет недостатков

Коментар: Татьяна Михайловна, Ирина Валерьевна, Диана Александровна(группа №2), Татьяна Николаевна(заведующая д/с) очень доброжелательны, приветливы. Малыши всегда чисты, накормлены. Мы ходим с удовольствием. Так держать. Спасибо Вам большое.