Голосів: 2

Роменський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 5 "Веселка" Роменської міської ради Сумської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

12-12-2013 09:12

taya60

Переваги: Мені. педагогу з 40-річним стажем роботи з дітьми на Полтавщині неодноразово доводилось відвідувати цей садочок в м. Ромни на Сумщині, де виховувалась моя онучка. найчастіше це припадало в дні святкових заходів та концертних програм. Кожен раз було приємно спостерігати за творчим процесом розвитку діток цього дошкільного закладу. Концертні програми мають тематичну спрямованість, різноманітність, цікаві, повчальні, несуть добро і позитив. Тому наші дітьки і змінюються на краще. Запитання онучки вражають своєю логікою і різноманітністю, що свідчить про титанічну працю педагогів закладу. А ще, окремо хочеться сказати про дизайн садочка та його територію. Чудові квіти, ярусні клумби у вигляді жучків та грибків - все це радує око кожного, хто потрапляє на територію садочка.

Недоліки: Як і у всіх дитячих садочках країни, "Веселка" має деякі недоліки, але колектив садочка та його уважна та завжди привітна завідуюча Г.П. Поліщученко стараються зробити все. щоб їх не було.

Коментар: Бажаю творчому педагогогічному колективу цього дошкільного закладу подальших успіхів в роботі з такою нашою непростою вразливою, часто надмірно знервованою малечею


03-12-2013 09:12

sanata1524

Переваги: Садик расположен в центре города. Это его самый большой, но к сожалению, последний плюс. В остальном - это ужас...Воспитатели за детьми не смотрят, моют руки холодной ледяной водой в мороз, устраивают сквозняки. И дети постоянно болеют. А так как родителям некуда их деть - продолжают водить в сад...И пол-группы ходит с соплями ручьем, ужасным кашлем и иногда температурой....И медсестре на это плевать. И всем плевать. Там только умеют деньги собирать с родителей на что нужно, и на что не очень.

Недоліки: Ребенка зимой не оденут потеплее, если холодно. А летом наоборот - приводишь утром в кофточке, так как прохладно, и в солнцепек ребенок ЖАРИТСЯ на прогулке в той же одежде...Хотя под кофточкой есть футболка, и в других садиках детей раздевают! И следят за детками. Но тут такого понятия нету - следить за детьми. Персоналу еще учиться и учиться...

Коментар: Я не советую сдавать детей туда...Это не садик, это рассадник болезней...Там дети болеют круглогодично. И не перерастут они это! Так как болеют они там из-за действий воспитателей!!!!