Голосів: 2

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1 "Ромашка" Сумської міської ради

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

15-07-2021 08:07

forsberg

Переваги: Харчування досить непогане, як для комунального дошкільного закладу. Досить непоганий педагогічний склад, хоч і є абсолютні виключення, до дітей відносяться з розумінням. Матеріальна база, зновуж таки зважаючи що комунальний заклад також добре, з дітьми займаються у межах своїх можлиовтсей і це також добре.

Недоліки: Костян Лариса Олександрівна. Якщо ви плануєте віддавати дитину до закладу, то лише не до групи цієї особи. З дітьми поводить себе жорстко іноді жорстоко, досить агресивна у спілкуванні з ними і це не кажучи про фізичний вплив(хапання за руки, "особливе" умивання якщо дитина розплакалася), про усне приниження дітей в колективі привселюдно(при інших дітях) - це взагалі норма для цієї особи, у спілкуванні з батьками нестримана й відчувається абсолютний пофігізм, щодо своєї проф.діяльності. Дивно чому тримають ТАКІ кадри. Підсумок, якщо ви хочете щоб ваша дитина була здоровою і доглянутою, віддавайте у групу де не працює абсолютний непрофесіонал, якому не місце серед дітей ВЗАГАЛІ. Зовуть цю людину Костян Лариса Олександрівна, жах і сором всього педагогічного складу цього закладу.

Коментар: Уважно слідкуйте за своїми дітками, щоб не потрапити у пазурі непрофесіоналів


17-04-2018 09:04

p-r

Переваги: Чудовий колектив,ставлення вихователів до дітей, наче до своїх. Важливо, що до кожної дитини індивідуальний підхід. Коли малеча в садочку, можна не хвилюватися, бо про неї подбають дуже добре. Є хореографія, англійська, а також у програмі багато цікавих занять.

Недоліки: не бачу

Коментар: садочком задоволена, тому й молодшу доньку цього року віддам саме до цього днз