Голосів: 3

Бориспільський заклад дошкільної освіти "Веселка" Бориспільської міської ради Київської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

08-06-2017 08:06

[email protected]

Переваги: Поки не дізнались про переваги

Недоліки: Неможливо в нього потрапити

Коментар: Чому садочок не звертає уваги на електронну чергу? Тут написано що ми 3, встали в чергу одразу після народження дитини, а в садочку дізнаємося що ми 59 в черзі! Як таке можлив


11-08-2015 14:08

kenia

Переваги: Ми потрапили в цей садочок

Недоліки: Тільки почався прийняття та запис дітей для відвідування садочку по групах почались проблеми. Ми в цей садочок вступаємо з іншого, і маємо облікову картку, та виявляється медична сестра, яка не завжди є на своєму робочому місці, забракувала її. Виявляєте, так вона постановила, що стандарти в ведені облікових карток в різних державних садках є різними. Та відвідування садочку теж є незвичним. Починають діточки відвідувати з 17.08 і ведеться запис по 7 дітей в день, тобто складається графік. Як вже казала садочок ми відвідували, і дитина була менша, і менше вміла, та ніхто ніякі графіки не складав.

Коментар: Прошу Завідувач цього садочка звернути увагу на недобросовісне виконання своїх обов"язків медсестрою, та вияснити питання на рахунок ведення облікових карток.


19-06-2014 10:06

tanya_grubnik

Переваги: Чистота, порядок, тепло в кімнатах (групах), збалансоване харчування.

Недоліки: В групах немає веб-камер, аби батьки могли спостерігати за своєю малечою, за тим як вони харчуються і бавляться. Це б підвищило довіру батьків до вихователів і до самого садочку. Не дуже гарна актова зала...дуже темна і без нормального ремонту.

Коментар: Взагалі садочок один із кращих в м.Борисполі.