Голосів: 3

Васильківський заклад дошкільної освіти №1 "Журавлик"

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

23-10-2020 13:10

balashyllya

Переваги: Очень хороший садик! Не разу не пожалела что отдала туда ребёнка. Малыш доволен, идёт туда с удовольствием! Территория закрыта. Хорошие педагоги! Спасибо Ирине Николаевне и Светлане Ивановне! Отличная заведующая! За вашим ребёнком тут точно присмотрят! Питание на высшем уровне ( разнообразное меню) Регулярные занятия на развитие ребёнка: рисование, пение, чтение и и.д. Спасибо коллективу садика за прекрасную работу! Вы лучшие!

Недоліки: Их нет!

Коментар: Спасибо !


09-10-2019 11:10

volskijvv

Переваги: Дуже класнючий садочок! Завідуюча супер! Вихователі з розумінням завжди відносяться, як до батьків так и до дітей. Харчування смачне і якісне, а головне не дороге. А самому інколи хочеться там перекусисти, так пахне завжди смачно ) Самі групи оздобленні сучасними матеріалами. До садочку ходит наши обидві донечки. Все супер!

Недоліки: Якщо якісь і є дрібниці, то вони зовсім незначні. Іх зажди можно подолати разом!

Коментар: Рекомендуємо цей чудовій садок!


27-09-2019 22:09

didkivska_olga

Переваги: Завжди свіжа та смачна їжа для дітей. Затишно та чисто в групах. Кваліфіковані вихователі-знаходять з кожною дитиною спільну мову! Чудова організація свят. Підготовка до школи теж нам сподобалася, викладають тему цікаво для дітей.

Недоліки: Не знайшли

Коментар: Ми залишилися ДУЖЕ задоволені ДНЗ#1, наша донька завжди згадує і дуже хоче знову туди повернутися, осолбливо згадує Свердлик Вікторію Вікторівну, вона дуже сумує за нею і це дійсно вихователь з Великої літери-розумна, чуйна, завжди корректна з дітьми і батьками, викладач чудовий і взагалі дуже світла і гарна людина!!! Другу доньку обов'язково теж в цей садочок відведемо, чекаємо на нашу чергу) Велике дякую директору Макухі В. І. за її турботу про кожнісіньку дитинку в садочку! Бажаю Вам ще багато років дарувати діткам чудові свята і гарні спогади про дитячі роки!!!