Голосів: 2

Гостомельський Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Веселка" Гостомельської селищної ради Бучанського району Київської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

22-09-2020 11:09

marrmus

Переваги: Гарна територія садка, багато дерев, задовільний стан груп, є додаткові платні гуртки (хореографія, вокал, англійська)

Недоліки: Дуже переповнені групи, за списком є групи 39, 42 дітей, постійно ходять 20-25 діточок і це на одну виховательку і няню; Групи маленькі, це лише одна кімнатка, де діти сплять, грають, їдять; На таку кількість дітей майданчики не розраховані; Є логопед, але працює зі старшими дітьми, ми до нього так і не потрапили; Триразове харчування (сніданок, обід, полуденок), але це усюди так; Не має групи подовженного дня для ясель та молодшої групи, садок працює 8-17

Коментар: Дуже перенаповнений садок, на таку кількість дітей не вистачає ще додаткового вихователя, старі підходи до виховання та спілкування, фінансування садка теж не найкраще (батьки самі дбають про стан майданчика, є благодійний фонд, сбор на потреби групи). Ціни на стан 2020 року: гуртки 250 грн на місяць, є кисневі коктейлі 80 грн/курс, харчування на місяц близько 700 грн, благодійний внесок офіційно суму не називали, але дуже просили принести квітанцію протягом тижня прийому документів.


30-05-2016 08:05

shishka2008

Переваги: Хороший садик. Лучше некоторых садиков Ирпеня (облагороженная территория, ремонты в каждой группе, практически везде установлены металлопластиковые окна, своя котельная). У нас было 2 воспитательницы : в яслях - Валентина Степановна (дочка называла ее Валентиновна Степановна), потом была - Людмила Андреевна. Спасибо им огромное! Дочка ходила в сад с удовольствием! Ничего плохого о воспитателях сказать не могу, все только хорошее! Конфликтных ситуаций у нас никогда не было ) Сплошной позитив )

Недоліки: Их нет.

Коментар: У дочки о садике только положительные эмоции. Сейчас закончила 1-й класс, о садике вспоминает с любовью )