Голосів: 5

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №148 комбінованого типу Миколаївської міської ради Миколаївської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

01-02-2017 16:02

ishenkoyv

Переваги: Кваліфіковані вихователі та інший персонал. Окремо хотілось би відмітити психолога і логопеда садочка за вклад у розвиток синочка. Гарні умови: ремонт, багато іграшок, учбового приладдя, зручні ліжка, кондиціонери, гарне опалення (навіть у морози у групі не було холодно), обладнані ігрові майданчики, багато квітів та дерев, серйозне ставлення до здоров'я дітей (літом загартовування, взимку слідкують аби не водили хворих дітей, смачно готують. Є уроки англійської мови, секція карате, зайняття з логопедом. Постійно з дітками працює психолог і розробляє індивідуальні рекомендації щодо розвитку дитини.

Недоліки: Треба бути готовими до фінансової допомоги садочку, але ви точно будете впевнені куди ці кошти спрямовуються. Не сподобались деякі нянечки. Дуже сувара завідуюча, але серйозно ставиться до умов перебування дітей, пам'ятає всіх на ім'я.

Коментар: Дуже гарні спогади про перебування дитини у садочку, діти до вихователей ішли із задоволенням. Сподіваюсь віддати у цей садок і молодшого сина


15-04-2014 19:04

alenkagr

Переваги: Очень хороший садик, всем довольна, очень хочу отдать и младшую туда.

Недоліки: Конечно, немного дороговато, зато ребенок накормлен, за ним следят и хорошо одевают.

Коментар: Садик утопает в зелени, много живности и в группах, и во дворе.


13-03-2014 12:03

qazwsxe46

Переваги: Дороговато, но садик того стоит. Ходила старшая дочь. Очень красиво и зелено на площадках, много места. Красивая мебель, ванные комнаты, дорогой ремонт. Все чистенько. Всегда хорошо кормят. Садик на европейском уровне. К сожалению нет возможности отдать в этот сад младшую дочь.

Недоліки: Есть помещение для бассейна, но он не рабочий!!!!!!!!!!!!!!

Коментар: Очень советую!


04-03-2014 22:03

senatork

Переваги: Приємна атмосфера для дітей , професійні та кваліфіковані педагоги.

Недоліки: -

Коментар: В цей ДНЗ ходила наша старша донька. Нам дуже сподобалось! Зараз бажаємо віддати в "Катрусю" й молодшого сина.


03-03-2014 09:03

lipsil

Переваги: У них всё супер

Недоліки: Не припомню

Коментар: Очень рекомендую