Голосів: 4

Полтавський дошкільний навчальний заклад (ясла/садок) №43 "Дзвіночок" Полтавської міської ради Полтавської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

24-10-2023 10:10

olena20091986

Переваги: Близько до дому!

Недоліки: -

Коментар: Гарний садочок,синочок ходив з задоволенням.Після закінчення приходить в гості до своїх вихователів.Меншу донечку плануємо також в цей садок.


11-01-2022 15:01

ygrisha

Переваги: Расположен близко к нашему дому, хорошая, огороженная и ухоженная территория. Хорошие и отзывчивые воспитатели.

Недоліки: Нет

Коментар: Садик очень хороший, его посещала и моя дочь. Так что когда стал вопрос о выборе в какой детский сад подавать заявку для сына, мы решили пойти сюда. Детский сад чудесный, прекрасная заведующая, прекрасный педагогический коллектив. Люди любят детей и свою работу.


09-10-2020 10:10

allaboiko

Переваги: Професіональний вихователь

Недоліки: Немає

Коментар: Садочком ми дуже задоволені. Коли вперше прийшли в «Дзвіночок» всі вагання залишилися осторонь. Ми були захоплені красою інтер’єру. Тут все для дітей і задля дітей. Щодня переконуємось, що зробили правильний вибір. У нашому садочку вихователі – справжні професіонали, знавці своєї справи і просто чудові люди. У групі завжди панує атмосфера доброзичливості, складається враження, що кожного ранку там чекають саме на мою дитину. Нам дуже поталанило з садочком.


26-09-2020 15:09

[email protected]

Переваги: Чудова завідуюча,та дуже хороші вихователі

Недоліки: Немає

Коментар: Дуже задоволені садочком,все подобається!