Голосів: 7

Полтавський дошкільний навчальний заклад (ясла - садок) № 80 "Червона гвоздика " Полтавської міської ради Полтавської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

17-04-2020 11:04

rostik2016

Переваги: Завдяки щоденній титанічній праці прекрасних вихователів та найкращої няні у групі панує чудова атмосфера.

Недоліки: Для мене головне ставлення до моєї дитини. А тому недоліків у даному аспекті не бачу

Коментар: Дитина відвідує групу "Метелик". Педагоги уважні, турботливі, щирі. Ходимо у садочок із задоволенням та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.


29-10-2018 09:10

katarina7

Переваги: Чудовий садочок! Багато іграшок, гарні вихователі, індивідуальний підхід до кожної дитини

Недоліки: не помітили

Коментар: Дуже задоволені садочком


27-03-2018 16:03

s21

Переваги: Багато іграшок, всі у відмінному стані, є зони фізичного розвитку. Професійний і чуйний колектив. Вихователями задоволені. Завідувач Панченко Лариса Олексіївна - талановитий керівник, який завжди прагне вдосконалення свого закладу.

Недоліки: Особливих недоліків не має.

Коментар: Дитина ходе до садочка із задоволенням - і це головне!


13-08-2015 09:08

vasiliska1983

Переваги: Чудовий колектив, талановиті Вихователі, уважні до дітей та їх потреб ( зокрема, приділяють відповідну увагу харчуванню та загартуванню дітей).У них все так як треба!

Недоліки: Не має.

Коментар: Задоволенні!Віддали на виховання молодшого сина, старший вже в 8 класі, спогади про садок позитивні, каже що там пахне дитинством :) Найменшого теж зареєстрували в цей садок.


24-09-2014 16:09

mamavovy

Переваги: Пластикові вікна,смачна їжа,гарне виховання дітей!

Недоліки: не помітила

Коментар: Ходила в садочок донечка.Ясельна група "Ладусі" - просто чудо!!!Вихователі золоті!Донька вже вчиться в другому класі,а їх і досі згадує найкраще!!!Чудовий садок,чудовий персонал,завідувачка на своєму місці,просто молодець!


08-09-2014 23:09

shpulia

Переваги: Хорошее воспитание, внимательное отношение. Теплые группы, пластиковые окна.

Недоліки: нет

Коментар: Дочь ходит в группу Ладуси, нам очень нравится. Прекрасные преподаватели Светлана Анатольевна и Ирина Викторовна, замечательная нянечка Валентина. Мы пошли в сад в год и семь , а в год и девять уже говорили предложениями, а в год и одинадцать месяцев читали стихи :). Также приучили к режиму (дневной сон), ходить самостоятельно на горшок, самостоятельно одеваться, самостоятельно кушать. Самое главное дочке очень нравиться, в группе очень много игрушек и приятная атмосфера. Отдельное спасибо заведующей Панченко Ларисе Олексеевне за ее активное участие в жизни садика, за внимательное отношение к деткам и их родителям, за уют, тепло и хорошее воспитание наших деток. Сына отдам только в этот садик.


17-02-2014 14:02

Короткова Людмила Михайлівна

Переваги: Ходил старший сын, довольна абсолютно всем

Недоліки: Возможно какие-то мелочи и были, но вообщем ничего плохого сказать не могу

Коментар: В 2013 году выпустился старший сын из группы "Соняшник". Прекрасные воспитатели,приятные в общении заведующая и методист; хорошая, теплая группа. Отличный муз.руководитель - Валерия (к сожалению не знаю отчество и фамилию). Младшего сдам только сюда, хотя есть места и в других садиках моего района.