Голосів: 3

заклад дошкільної освіти ясла-садок №2 комбінованого типу Олешківської міської ради (Діяльність призупинена, Не працює з інших причин, не працює з 24.02.2022)

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

20-12-2018 16:12

grlica

Переваги: Самый лучший!!!

Недоліки: Нет

Коментар: Старший ребенок ходил в этот садик. И когда родился второй, даже вопроса не возникало в какой садик записываться. Здесь работают замечательные педагоги, руководство всегда идёт на встречу родителям. Все утренники яркие и креативные. Всегда проходят интересные мероприятия в которых участвуют как детки, так и родители. В садике есть логопедическая группа. Также есть бассейн и зимний сад. Садик и территория всегда в чистоте и порядке.


21-05-2016 12:05

xivanovax

Переваги: Прекрасний, сучасний ясла-садок,в якому є зимовий сад, басейн. Професійний педагогічний колектив, працює логопед.

Недоліки: немає

Коментар: Професійний, творчий колектив під активним цілеспрямованим керівництвом, здатний заряжати своєю енергією інших.Злагоджена робота, різноманітні заходи, цікаве життя у малечі та батьків. Все це можна побачити на сторінках інтернету. Садочок на очах змінюється - стає схожим на маленьку країну дитинства,і ми батьки це помічаємо. Дякуємо за вашу працю!


06-05-2016 06:05

kichinskayan

Переваги: Створення сприятливих умов для навчання и 'розвитку дитини пов'язане зі здійснен­ням диференційованого підходу до дітей у дитсадочку.Велика увага приділяється фізичному розвитку дитини - сучасний басей.

Недоліки: Немає

Коментар: Велике значення має фізичний розвиток дитини!!!! Завдяки роботі дитячого басейну при дитсадочку та професійному підході працівників, цього можна досягти з легкістю. Вражає з якою легкістю, наполегливістю, професійністю, добротою та щирістю працю колектив дитячого садочку. Моя сім'я дуже вдячна гарномо педагоку та вихователю дитячого садочка- Турковець Наталія Володимирівна. Завдяки її турботі та любові до дітей, мій малий з нетерпінням чекав слідуючого дня, щоб побігти до дитячого садочку, бо його чекають там друзі та виховатеь, яка була, як матуся для дітей!!!!! Дякуємо ВАМ!!!!!!