Голосів: 2

Комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №33 комбінованого типу Харківської міської ради"

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

21-01-2021 12:01

[email protected]

Переваги: хороші вихователі, різноманітні ігри-навчання, є хороший психолог, заняття з англійської

Недоліки: відсутність фруктів у харчуванні

Коментар: ми потрапили в групу до чудового вихователю і няні. Дітки прям тягнутися до них. Після вихідних моя дитина біжить в обійми до воспітатлю Донцова Марина Анатоліївна. У зв'язку з карантином батьків не пускаю в групи і в будівлю саду, тому про стан саду всередині нічого сказати не можу, але моя дитина не скаржиться і це напевно найкращий відгук. Єдине не вистачає фруктів в харчуванні, цим займаються батьки, але це скоріше недолік всіх садів, а не конкретно цього. Я дуже рада, що моя дитина потрапив у цей сад до таких вихователям.


04-12-2019 19:12

bliznyukanna

Переваги: Хорошее расположение и площадка

Недоліки: На сайте написано что в течении 10 дней после Заявки сдать документ в заведение. Заведующая в садике отказалась брать ксерокопию, сказав что это не надо, им Районо присылает списки. У всех знакомых в других садах брали. Есть мысль что без оплаты не захотят брать. Что делать?

Коментар: На сайте написано что в течении 10 дней после Заявки сдать документ в заведение. Заведующая в садике отказалась брать ксерокопию, сказав что это не надо, им Районо присылает списки. У всех знакомых в других садах брали. Есть мысль что без оплаты не захотят брать. Что делать?