Голосів: 5

Комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 270 Харківської міської ради"

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

22-12-2021 19:12

mikhalikmarina

Переваги: Велика територія

Недоліки: Неповноцінне харчування Відсутність розвивальних та навчальних вправ

Коментар: Дивлячись на велику охайну територію закладу, складаеться враження, що адміністрацію турбує лише його зовнішній вигляд, оскільки увага взагалі не звернена на харчування, дозвілля та розвиток дітей. 1. Харчування. Згідно постанови КМУ про НОВІ НОРМИ ТА ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ від 24.03.2021р., до меню дітей має щодня входити мясо та мясні продукти. На практиці ми маємо іншу картину: перша гаряча страва без мяса, друга страва- виключено мясо, взамін чого подають сосиски та ковбасу. Так, наприклад, в обід на першу страву був приготовлений кабачковий суп без мяса, друге- тушкована капуста із сосискою. Це не є повноцінне харчування, особливо коли дитина приходить із садочка голодноюю А про свіжі овочі та фрукти і годі говорити- вони зовсім відсуні. 2. Дозвілля та розвиток Діти в садку навчаються на "папірусі", тобто канцтовари відсутні (навіть офісного паперу немає, хоча при вступі в садок наполегливо просили надати 1 пачку. Та як виявилося батьківські внески забезпечують далеко не дітей, а викорисовуються на потреби адміністрації) 3. При вступі донесли до відома, що батьки мають забезпечити свою дитину паперовими рушниками, милом та пральним порошком. Придбавши все це, все одно щомісячно необхідно здавати кошти на миючі засоби. Роблю висновок, що така "політика" практикується у багатьох садочках. Та все ж хочеться бути впевненою, як і всім батькам, що віддаючи дитину до садка на цілий день, вона повноцінно поїсть та матиме можливість нормального розвитку і навчання.


07-01-2020 20:01

kliff2018

Переваги: Рядом с домом

Недоліки: Хотелось бы детское меню разнообразней...

Коментар: На данный момент мы в ясельной группе,очень нравится сад,видно ,что детками занимаются ,развивают,большая благодарность Людмиле Николаевне и Надежде Василевной за их качественную работу в этом не легком деле)


08-11-2019 21:11

nika-lubimova

Переваги: Звичайний садок, але дуже домашній й душевний. Завідувач приємна та відповідальна. Всі вихователі, з ким доводилося спілкуватись просто неймовірні. Велика дяка Світлані Йосипівні за любов та піклування про наших діток, як про своїх. Постійний розвиток й заняття з дітьми. Випустились два роки тому й дитина досі згадує й проситься в гості до свого садочка.

Недоліки: Старі дитячі майданчики, хоча дітям й там було гарно, бо вихователі завжди з ними займалися, навіть на прогулянці. Більше не можу згадати нічого )

Коментар: Із задоволенням віддала би туди й другу дитину.


25-12-2014 16:12

azarova270

Переваги: -

Недоліки: -

Коментар: -


28-07-2014 16:07

Кальченко Олена Миколаївна

Переваги: Самый лучший детский сад!

Недоліки: -

Коментар: -