Голосів: 3

Комунальний заклад "Білогородський заклад дошкільної освіти "Барвінок" Білогородської сільської ради Бучанського району району Київської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

11-10-2023 11:10

maria_tkachenko

Переваги: Напевно дуже хороший садочок, бо ми так і не потрапили. Простоявши в черзі пів життя моєї дитини

Недоліки: Якщо є бажання спостерігати як проходить черга з пільговиків, а ви місцеві ( з пропискою) стоїте на місці то WELCOME сюди.

Коментар: Хоча про сам садочок чула позитивні відгуки, шкода що система не докінця продумана...І якщо в тебе з пільг тільки прописка то двері садочка для тебе так і не відкриються...


26-02-2023 08:02

elina20052005

Переваги: Сучасний садочок , зарахували двох моїх дітей в таких складних умовах . Ідуть до садочка із задоволенням . А це найважливіший показник .

Недоліки: Не виявила

Коментар: Гарний дошкільний освітній заклад.


31-10-2022 20:10

rusynka

Переваги: Поки жодного

Недоліки: - Некомпетентність вихователя - Небажання працювати й виконувати обіцянки

Коментар: За 2 місяці роботи закладу, з яких ми були в садочку 3 дні враження: - невиконання обіцянок щодо дати відкриття садочка і початку опалення; - грубе і непрофесійне ставлення вихователя до батьків: підвищений тон та образи батьків у темі, до якої вихователь непричетний у присутності вихованців. Ми всі розуміємо складність ситуації в період війни, непросту роботу вихователя, але слово бюрократія поглинула заклад повністю і безповоротно. Поки враження лише негативні.