Голосів: 7

Чернігівський дошкільний навчальний заклад № 32 "Веселка", центр активного фізичного та духовного розвитку, Чернігівської міської ради Чернігівської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

09-08-2023 09:08

tatianab1805

Переваги: 1. близьке та зручне розташування 2. наявність укриття 3. вихователі завжди на звязку 4. чуйне та уважне ставлення до дитини

Недоліки: поки не відчули

Коментар: Пішли в садок у 2 роки, дуже хвилювалися і я, і дитина, але все вийшло напрочуд легко: достатньо швидко перейшли від "ознайомлення" з садочком по 2-3 години в день до повного дня. Дитина звикла, досить швидко пристосувалася до нових умов, нового горщика та ліжка, в чому важливу роль відіграв підхід до малечі з боку вихователів. оперативно реагують на тривогу та спускаються до укриття. Непогане меню. Всіма умовами задоволені.


09-10-2020 12:10

innakonovalova

Переваги: бассейн, ХОРОШИЕ ВОСПИТАТЕЛИ. ОТЛИЧНЫЕ НЯНЕЧКИ. РЕБЕНКУ ОЧЕНЬ НРАВИТЬСЯ .

Недоліки: НЕТ

Коментар: ХОДИЛА САМА В ЭТОТ САДИК И ДЕТЕЙ ВОЖУ


22-11-2018 21:11

fedorovich0407

Переваги: досить зручне розташування, недалеко від дому. ходимо з вересня, але задоволені цілком садком. Дитина ходить до садка із задоволенням, вихователі чудові, завжди в кінці дня можуть розповісти про кожну дитину, що їли, чим займались.маю надію що так буде і далі.

Недоліки: трішки замалі групи, хотілося б побільше місця де діти могли пограти і побігати. застарілі меблі(столи та стільці), можливо поступово поміняють на нові.

Коментар: старша дитина була в іншому садку, жалію що не піщли одразу у цей садок


02-11-2015 16:11

scinukraine

Переваги: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Недоліки: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Коментар: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6 Запитання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна відстежити зібрані "добровільно" кошти в дошкільному закладі? Окрім щомісячної оплати за харчування (в середньому 150 грн.), які ще передбачені обов"язкові платежі до дитячих садочків? Справа в тому, що завідувач одного з дошкільних закладів, вимагає постійно якоїсь купівлі речей, які не мають жодного відношення ні до покращення добробуту закладу, ні до програм виховання. Навіть ремонт та оплата за роботу майстрів робився за кошти батьків. Які санкції можна застосувати до неї, як до керівника? За відповідь буде дуже вдячний. Купріяненко Олег Віталійович Відповідь: Відповідно до наказу управління освіти Чернігівської міської ради від 27.03.2013 р. № 184 "Про категоричну заборону незаконного збирання готівкових коштів з батьків вихованців дошкільних, учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста та дотримання порядку отримання благодійної допомоги" прийом благодійних внесків від фізичних і юридичних осіб необхідно здійснювати виключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації та відображенням у бухгалтерському обліку, із систематичним звітуванням про використання благодійних, спонсорських коштів перед педагогічними колективами, радами, а також піклувальними радами навчальних закладів, батьківською громадськістю. Цей наказ був доведений до відома всіх керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста та одночасно вони попереджені про персональну відповідальність за незаконне збирання готівкових коштів та матеріальних цінностей. Тому у разі наявності випадків незаконного вимагання грошових коштів з боку керівників закладів освіти міста, просимо Вас звертатися в управління освіти Чернігівської міської ради для відповідного реагування. Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко 10 квітня 2015 р. 14:22:00


11-10-2015 17:10

innariya

Переваги: Расположен рядом с домом.

Недоліки: Очень много сдавали денег, просто очень много... Но это не во всех группах и зависит от воспитателей. Воспитатели, которые уже в возрасте - мало внимания уделяют детям, в основном дети сидят на стульчиках, очень жалкое зрелище - приходишь забирать ребенка, а они бедные на стульчиках сидят и смотрят глазками своими с мольбой "Заберите меня скорее домой". На улицу зимой практически не выводили, все группы гуляют - нашей нет (не буду говорить какой). Утренники скучные, была в других садах на утренниках - намного интереснее и веселее.

Коментар: Такой хваленый сад, а попади туда и ничего подобного нет.


22-06-2015 08:06

katiy2016

Переваги: Чудове розташування. Естетично оформлена територія, гарне озеленення, багато квітників. Наявність педагогів - спеціалістів: логопеди, хореограф, керівник з образотворчого мистецтва.

Недоліки: Недостатнє фінансування, що вимушує багато питань матеріально - технічного стану вирішувати разом з батьками (як скрізь).

Коментар: Діти приймаються 100% по черзі згідно електронної реєстрації у відповідності до кількості місць в групах. Були навіть вивішені списки зарахованих дітей на 2015 рік з датою та часом реєстрації. Ніяких внесків не сплачували. Батьки на зборах вирішували, що необхідно дітям в навчальному році: альбоми, гуаш, олівці, серветки тощо. Цім питанням займається батьківський комітет, обраний на зборах. Про садок чули багато відгуків, тому обрали саме його. Відносно сумніві щодо кавового напою, то цей напій є рекомендованим для дітей дошкільного віку, він не містить натуральної кави, а складається з речовин, що активізують мікрофлору кишечника, складові напою (ячмінь, цикорій, жолудь) є природними антиоксидантами. Колектив професійний, високий рівень підготовленості дітей до вступу в школу.


17-06-2015 06:06

19072012

Переваги: Центр міста

Недоліки: Персонал невміє находити підхід,до кожної дитини!

Коментар: Діти можуть бути не всі зараховані,можуть стояти в черзі,а потім,їм говорять,немає мість!Дуже великі взноси до цього дит.садка.И вихователі незовсім коректно спілкуються з дітьми.І невміють заспокоєти дитину,щоб вона неплакала.Харчування теж не є нормальним для дитини у віці 2 років,це "кофейный напиток".