Голосів: 9

Чернігівський дошкільний навчальний заклад № 57 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

26-04-2016 12:04

kucheriava

Переваги: +

Недоліки: -

Коментар: Ходила старшая дочь, теперь отправляем младшую. В другой сад не хочу, и привыкла, и уже всех знаю, и воспитатели хорошие, и всё в саду устраивает. Недалеко ещё один сад, но мне он не по душе. Много знаю мам, которые переводились с нашего в другой сад и наоборот. Везде есть плюсы и минусы, а на счёт поборов-без этого не обойтись, от государства ведь денег не дождёшься, а я хочу, что бы моему ребёнку было комфортно. В общем, советую этот сад, как один из хороших.


20-01-2016 08:01

lisenaya

Переваги: Сад возле леса,тихо,машины не ездят, хорошие воспитатели, няни, зимой очень тепло в группах,топят очень хорошо.Питание нормальное, разнообразное.

Недоліки: Да взносы собирают, но и делают ремонты. Чеки по желанию можно посмотреть узнать куда ваши деньги потрачены.

Коментар: Ходит в сад старшая дочь, собираюсь отдать сюда младшего сына, всем довольна.


02-11-2015 16:11

scinukraine

Переваги: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Недоліки: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Коментар: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6 Запитання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна відстежити зібрані "добровільно" кошти в дошкільному закладі? Окрім щомісячної оплати за харчування (в середньому 150 грн.), які ще передбачені обов"язкові платежі до дитячих садочків? Справа в тому, що завідувач одного з дошкільних закладів, вимагає постійно якоїсь купівлі речей, які не мають жодного відношення ні до покращення добробуту закладу, ні до програм виховання. Навіть ремонт та оплата за роботу майстрів робився за кошти батьків. Які санкції можна застосувати до неї, як до керівника? За відповідь буде дуже вдячний. Купріяненко Олег Віталійович Відповідь: Відповідно до наказу управління освіти Чернігівської міської ради від 27.03.2013 р. № 184 "Про категоричну заборону незаконного збирання готівкових коштів з батьків вихованців дошкільних, учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста та дотримання порядку отримання благодійної допомоги" прийом благодійних внесків від фізичних і юридичних осіб необхідно здійснювати виключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації та відображенням у бухгалтерському обліку, із систематичним звітуванням про використання благодійних, спонсорських коштів перед педагогічними колективами, радами, а також піклувальними радами навчальних закладів, батьківською громадськістю. Цей наказ був доведений до відома всіх керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста та одночасно вони попереджені про персональну відповідальність за незаконне збирання готівкових коштів та матеріальних цінностей. Тому у разі наявності випадків незаконного вимагання грошових коштів з боку керівників закладів освіти міста, просимо Вас звертатися в управління освіти Чернігівської міської ради для відповідного реагування. Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко 10 квітня 2015 р. 14:22:00


19-05-2015 16:05

alenaes

Переваги: Месторасположение возле леса, далеко от дорог. Хорошие воспитатели. Положительная атмосфера. Открываются новые группы.

Недоліки: Взносы добровольные - ощутимы, но зато виден результат: ремонты идут постоянно и в здании и на площадках.

Коментар: Старший ребенок ходит третий год. Собираюсь отдать сюда и млпдшего.


24-04-2015 21:04

julijaolejnik

Переваги: Хорошее место расположения, рядом лес, не под дорогой. Очень теплый сад детям не холодно. Добрые и отзывчивые воспитатели.

Недоліки: Недостатки есть везде

Коментар: У меня старший ребенок ходил в этот сад, теперь хочу и младшего здать сюда же. Нас все устраивало.


26-03-2015 09:03

dania0410

Переваги: нету

Недоліки: Денег собирают очень много!! Взносы огромные!!!

Коментар: нету


30-09-2014 14:09

vitalik1980

Переваги: Место расположения очень классное, рядом лес, соответственно чистый воздух, тихо, спокойно. И про персонал слышала много хороших мнений!

Недоліки: Недостатков не вижу,так как мы еще только будем ходить в сад в 2015 году.

Коментар: Хороший, чистый, ухоженный сад!


06-06-2014 00:06

angel_p

Переваги: Прекрасное воспитание

Недоліки: Нет

Коментар: Место расположения, отношение персонала,питание,развлечения для деток


31-05-2014 02:05

shetelya

Переваги: місце розташування, біля лісу!

Недоліки: незнаю

Коментар: Мені дуже подобаеться ДНЗ 57 и місце розташування и атмосфера взагалі в садочку!!!