Голосів: 7

Чернігівський дошкільний навчальний заклад №52 "Сонечко" Чернігівської міської ради Чернігівської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

09-08-2023 12:08

Леоненко Олена Анатоліївна

Переваги: Організовано, все чудово

Недоліки: 0

Коментар: Дуже подобається цей садок!


08-10-2018 09:10

72shura72

Переваги: Заклад знаходиться в тихій парковій зоні. Гарний педагогічний склад.

Недоліки: Потребує ремонту, заміни вікон.

Коментар: Поки що в садочку подобається. Гарні вихователі. Восени в неопалювальний сезон дуже холодно в групах (10-14 градусів)


11-03-2017 15:03

Гавриленко Марина

Переваги: Тількі позитивні враження.

Недоліки: Нема окремо спальні.

Коментар: Старша донька ходила в цей садок, меншу теж хочу записати.


02-11-2015 16:11

scinukraine

Переваги: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Недоліки: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Коментар: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6 Запитання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна відстежити зібрані "добровільно" кошти в дошкільному закладі? Окрім щомісячної оплати за харчування (в середньому 150 грн.), які ще передбачені обов"язкові платежі до дитячих садочків? Справа в тому, що завідувач одного з дошкільних закладів, вимагає постійно якоїсь купівлі речей, які не мають жодного відношення ні до покращення добробуту закладу, ні до програм виховання. Навіть ремонт та оплата за роботу майстрів робився за кошти батьків. Які санкції можна застосувати до неї, як до керівника? За відповідь буде дуже вдячний. Купріяненко Олег Віталійович Відповідь: Відповідно до наказу управління освіти Чернігівської міської ради від 27.03.2013 р. № 184 "Про категоричну заборону незаконного збирання готівкових коштів з батьків вихованців дошкільних, учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста та дотримання порядку отримання благодійної допомоги" прийом благодійних внесків від фізичних і юридичних осіб необхідно здійснювати виключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації та відображенням у бухгалтерському обліку, із систематичним звітуванням про використання благодійних, спонсорських коштів перед педагогічними колективами, радами, а також піклувальними радами навчальних закладів, батьківською громадськістю. Цей наказ був доведений до відома всіх керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста та одночасно вони попереджені про персональну відповідальність за незаконне збирання готівкових коштів та матеріальних цінностей. Тому у разі наявності випадків незаконного вимагання грошових коштів з боку керівників закладів освіти міста, просимо Вас звертатися в управління освіти Чернігівської міської ради для відповідного реагування. Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко 10 квітня 2015 р. 14:22:00


01-11-2013 19:11

k.androshuck2014

Переваги: Чудовий садочок. Великий плюс - група цілодобового перебування : таких садочків одиниці на місто. Ще тут дуже смачно готують і кухар у них - чоловік!

Недоліки: Не знаю

Коментар: Не пожалкуєте, якщо ваша дитина буде ходити до "Сонечка"...


25-10-2013 19:10

ot4i4enko.slawa

Переваги: Столько много слышали хороших отзывов об этом садике - ни минуты не раздумывали, куда идти.

Недоліки: Жалко, что только две группы малышей набирают

Коментар: Записывайтесь, не раздумывайте!


16-10-2013 16:10

tashabond

Переваги: Знаходиться в затишному місці, поряд зручна транспортна розязка. Є логопед-група, група цілодобового перебування та перший клас. Дуже гарний садочок!!! Вихователі від Бога. Музичний керівник хворіє свєю справою. За 4 роки відвідування не маю жодної скарги.

Недоліки: Шкода, що переіїхали в інший район - друга дитина піде в інший садок.

Коментар: Див. переваги і недоліки.