Голосів: 4

Чернігівський дошкільний навчальний заклад №71 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

11-12-2018 09:12

bubok19

Переваги: отличный садик №71. теплый, кормят разнообразно и вкусно. Воспитатели отличные:сморят за детьми.и ребенок ходит с удовольствием. хотя и есть маленькие нюансы. много развивающих игрушек и уголочков(парикмахерские, больницы, кухни)

Недоліки: ребенок часто неумыт после сна и еды.

Коментар: САДИК ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ. РЕКОМЕНДУЮ


30-11-2016 16:11

fedorovich0407

Переваги: Хорошо что садик расположен в середине частного сектора, площадки все находятся на солнышке. Педколлектив хороший, занимаются с детками отлично и отношения детей и воспитателей складываются дружеские. На все празники детки одеты в костюмы, жаль что не меряют костюмы заранее, чтоб можно было подогнать костюм по ребенку, дети все разные.

Недоліки: В группах холодно и осенью и зимой, и весной, т.к. постоянно прикручивают отопление. Танцы (кружок) хотелось чтоб все таки были похожи на танцы, не стоят они своих денег. В 1-й группе пора проводить на пенсию нянечку, она сама говорит что не успевает за всеми смотреть, да я бы тоже боялась ее голосочка и выражений; у завхоза никогда и ничего нет, когда бы не обратился, но это наверное везде так...

Коментар: Вообщем садик хороший со своими недочетами, но еще сомневаюсь стоит ли отдавать второго ребенка сюда.


03-11-2015 10:11

scinukraine

Переваги: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Недоліки: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Коментар: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6 Запитання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна відстежити зібрані "добровільно" кошти в дошкільному закладі? Окрім щомісячної оплати за харчування (в середньому 150 грн.), які ще передбачені обов"язкові платежі до дитячих садочків? Справа в тому, що завідувач одного з дошкільних закладів, вимагає постійно якоїсь купівлі речей, які не мають жодного відношення ні до покращення добробуту закладу, ні до програм виховання. Навіть ремонт та оплата за роботу майстрів робився за кошти батьків. Які санкції можна застосувати до неї, як до керівника? За відповідь буде дуже вдячний. Купріяненко Олег Віталійович Відповідь: Відповідно до наказу управління освіти Чернігівської міської ради від 27.03.2013 р. № 184 "Про категоричну заборону незаконного збирання готівкових коштів з батьків вихованців дошкільних, учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста та дотримання порядку отримання благодійної допомоги" прийом благодійних внесків від фізичних і юридичних осіб необхідно здійснювати виключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації та відображенням у бухгалтерському обліку, із систематичним звітуванням про використання благодійних, спонсорських коштів перед педагогічними колективами, радами, а також піклувальними радами навчальних закладів, батьківською громадськістю. Цей наказ був доведений до відома всіх керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста та одночасно вони попереджені про персональну відповідальність за незаконне збирання готівкових коштів та матеріальних цінностей. Тому у разі наявності випадків незаконного вимагання грошових коштів з боку керівників закладів освіти міста, просимо Вас звертатися в управління освіти Чернігівської міської ради для відповідного реагування. Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко 10 квітня 2015 р. 14:22:00


16-09-2014 21:09

svetlanasilenok

Переваги: Дуже гарний заклад. Тут перебувала моя донька на протязі 4х років. Я була спокійна, наче б то моя дитина була поруч зі мною. Дуже гарний колектив, наче б то родина. Завідуюча читала дітям казки перед сном. Методист багато часу проводила разом з дітьми. Дуже вдячні нашим вихователям та логопеду. Дуже чистий садок, теплий, як температурою, так і духовністю. Зараз молодшу доньку також хочу віддати в цей садок, до іншого навіть і не думала.Садок знаходиться на відстані від доріг та вихлопних газів, серед садів частного сектору. Велике вам ДЯКУЮ за мою доньку, тепер ми пішли в 1й клас і нам легше ніж іншим дітям, бо в садку нас багато чому навчили!!!!

Недоліки: Не хочеться віддавати дитину до школи, а треба)))

Коментар: Дуже гарний заклад. Тут перебувала моя донька на протязі 4х років. Я була спокійна, наче б то моя дитина була поруч зі мною. Дуже гарний колектив, наче б то родина. Завідуюча читала дітям казки перед сном. Методист багато часу проводила разом з дітьми. Дуже вдячні нашим вихователям та логопеду. Дуже чистий садок, теплий, як температурою, так і духовністю. Зараз молодшу доньку також хочу віддати в цей садок, до іншого навіть і не думала.Садок знаходиться на відстані від доріг та вихлопних газів, серед садів частного сектору. Велике вам ДЯКУЮ за мою доньку, тепер ми пішли в 1й клас і нам легше ніж іншим дітям, бо в садку нас багато чому навчили!!!!