Голосів: 4

Чернігівський дошкільний навчальний заклад № 69 " Струмочок" Чернігівської міської ради Чернігівської області

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

04-04-2020 15:04

olhateplova

Переваги: Рядом с нашим домом, тёплый и аккуратный, приятная заведующая.

Недоліки: Нет

Коментар: Дочери очень нравится в садике. Воспитатели занимаются с каждым ребёнком, учитывают особенности каждого ребёнка. Отдельная благодарность заведующей: очень быстро приняла все документы, перевод в садик занял всего несколько дней от момента подачи заявки.


19-10-2017 09:10

skyfreedomw

Переваги: Садочок №69: охайно, тепло, дитині цікаво, вивчають багато віршів, пісень. Персонал відмінний. Завідувач дуже сподобалась, вихователі та няня в нашій группі також гарні, кухарі готують смачно, моїй донечці все подобається. Группа 8.

Недоліки: Взагалі, одні позитивні враження.

Коментар: Дякуємо, що зарахували нас до однієї группи з нашим племінником. Садочок рекомендую.


25-11-2016 11:11

angell_ok

Переваги: Нет.

Недоліки: Заведующая неадекватная, ставит на одну группу 2 молодых воспитателя, которые ходят постоянно на больничный из-за болезни своих 3-ех летних детей. Как в следствии - постоянные замены.

Коментар: Первый сад в р-не, в котором появляются и распространяются опасные болезни, о них воспитатели молчат, до родителей информация доходит после того, как сан. станция уже посетила это учебное учреждение.


02-11-2015 17:11

scinukraine

Переваги: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Недоліки: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6

Коментар: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/zvernennya/list/6 Запитання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як можна відстежити зібрані "добровільно" кошти в дошкільному закладі? Окрім щомісячної оплати за харчування (в середньому 150 грн.), які ще передбачені обов"язкові платежі до дитячих садочків? Справа в тому, що завідувач одного з дошкільних закладів, вимагає постійно якоїсь купівлі речей, які не мають жодного відношення ні до покращення добробуту закладу, ні до програм виховання. Навіть ремонт та оплата за роботу майстрів робився за кошти батьків. Які санкції можна застосувати до неї, як до керівника? За відповідь буде дуже вдячний. Купріяненко Олег Віталійович Відповідь: Відповідно до наказу управління освіти Чернігівської міської ради від 27.03.2013 р. № 184 "Про категоричну заборону незаконного збирання готівкових коштів з батьків вихованців дошкільних, учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста та дотримання порядку отримання благодійної допомоги" прийом благодійних внесків від фізичних і юридичних осіб необхідно здійснювати виключно на добровільній основі з обов’язковим оформленням відповідної документації та відображенням у бухгалтерському обліку, із систематичним звітуванням про використання благодійних, спонсорських коштів перед педагогічними колективами, радами, а також піклувальними радами навчальних закладів, батьківською громадськістю. Цей наказ був доведений до відома всіх керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста та одночасно вони попереджені про персональну відповідальність за незаконне збирання готівкових коштів та матеріальних цінностей. Тому у разі наявності випадків незаконного вимагання грошових коштів з боку керівників закладів освіти міста, просимо Вас звертатися в управління освіти Чернігівської міської ради для відповідного реагування. Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко 10 квітня 2015 р. 14:22:00