Голосів: 17

Житомирський дошкільний навчальний заклад №37

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

28-02-2024 09:02

alla_grsm

Переваги: На мою думку, ЖДНЗ № 37 - один з найкращих у Житомирі! Діти відвідують його із задоволенням!Вихователі активно займаються з дітками, постійно організовують різні цікаві та пізнавальні заняття про навколишній світ, здоров'я, професії, культуру поведінки, державні символи.

Недоліки: Відсутні.

Коментар: Чудовий і сучасний підхід до виховання та дозвілля дітей. Щиро дякую вихователям з групи "Ромашка" та "Капітошка"! Завдяки Вашій турботі, увазі та любові до дітей, я точно впевнена, що мої діти перебуваючи в садочку, знаходяться у надійних та професійних руках! Окремо відзначу, що харчування у садочку збалансоване та різноманітне. Також перевагою є зручне місцерозташування та велика територія. Всім рекомендую!


26-02-2024 10:02

dmitrenkoeva

Переваги: Доброзичлива атмосфера, індивідуальний підхід, матеріальна база, безпека та рівень навчання (більш детально в коментарі)

Недоліки: Немає нічого такого, щоб хотілося виправити чи побажати додатково.

Коментар: Садочок №37 чудовий!!! Раніше мій син ходив у цей садок і йому дуже подобалося, а тепер менша дочка навчається в групі «БДЖІЛКА», і мені є що сказати! Тут атмосфера завжди привітна, повна доброти, турботи, дружби, терпіння, уваги, індивідуальний підхід, домашня обстановка, прекрасна освіта. Вмовляти йти в садочок не потрібно, біжить сама)) Діток виховують впевненими у собі, позитивними, дуже багато різних занять, вправ (моторика, мислення, фізичні активності та інше), все відповідає віку кожної дитини. Зараз дочці 6 років і повним ходом йде підготовка до школи, яка водночас краща, глибша і різноманітніша, ніж сам перший клас у школі. Вихователі Людмила Вікторівна та Анастасія Вікторівна добрі, позитивні, активні, видно що вихователі живуть своєю справою. Дуже багато цікавинок для дитини щодня. Сам процес навчання вибудований так, що дитині цікаво, постійно якісь досліди, експерименти, тематичні свята, тобто навчання у грі, що дає дуже круті результати. Важливим аспектом є безпека дитини, власне просторе сховище, обладнане всім необхідним для тривалого перебування, відповідає санітарним нормам. Окремо хочу зауважити корисне збалансоване харчування, свіжі продукти та смачні страви. Часи змінюються, це потрібно визнати, підходи у вихованні також мають змінюватись. Цей сад можу від щирого серця рекомендувати, як сучасний і прогресивний. Щиро дякую всьому колективу за натхненну роботу і турботу. Рекомендую всім батькам та діткам!!!


26-02-2024 10:02

taniamelnyk3

Переваги: Приємний персонал, гарне відношення і підхід до діток. Цікаві заняття. Хороше укриття.

Недоліки: Немає

Коментар: Чудовий садок, якщо хтось планує віддавати дитину, то не пожалкує. Особисто рекомендую групу «Ромашка». Гарний підхід до діток, цікаві, пізнавальні заняття. Діти огорнуті любовʼю та теплом. Дитина відчуває себе як вдома,і з радістю відвідує садочок. Велика подяка Оксані Миколаївні, Тетяні Леонтіївні та Олені Василівні за те, що вчили протягом цих років пізнавати світ у всіх його проявах, давали знання які в майбутньому дуже пригодяться діткам.


26-02-2024 00:02

viktor.l

Переваги: Чудові вихователі, приємна атмосфера в групі. Діти завжди залучені в цікаві активності. Затишне укриття.

Недоліки: Немає

Коментар: Дуже чудовий садочок. Дитина ходить туди із задоволенням. Прекрасні вихователі група Ромашка - Оксана Миколаївна, няня Тетяна Леонтіївна Дякуємо музичному керівнику та педагогу фізичної культури за організацію веселих спільних заходів в садочку


23-02-2024 21:02

0975708186

Переваги: дуже хороший садок

Недоліки: немає

Коментар: Чудовий садок закрита територія,в садочку є сховище. збалансоване харчування. Добрий та привітний колектив наша донечка відвідує групу "Бджілка" велика подяка Людмилі Вікторівній, Анастасії Вікторівній за клопітку працю з нашими дітками.


23-02-2024 15:02

naryzhna

Переваги: Чудові умови, збалансоване харчування, і що є найбільш важливо в теперішній військовий час - надійне та затишне бомбосховище! Ми з іншого міста і були приємно враженні людяним відношенням адміністрації садочка, жодних поборів, корупція - це НЕ про 37 садочок. Марія Петрівна the best!

Недоліки: Відсутні

Коментар: Найкращий садочок для тих, хто хоче щоб його дитина була огорнута любов'ю, увагою, турботливим ставленням, розумінням, розвивалась та отримувала дошкільну підготовку. Наша донечка ходить до групи "Бджілка", в якій працюють професіонали своєї справи, феїчки - наші вихователі: Людмила Вікторівна та Анастасія Вікторівна. Також, неможливо не згадати про свята, які проходять в дуже крутій атмосфері з чудовими реквізитами, цікавими забавками, квестами, від яких діти просто в захваті!


23-02-2024 15:02

olenaosipova

Переваги: Тепле укриття, яке має все необхідне для діток

Недоліки: .

Коментар: В садочку відвідували групу «Бджілка», вихователі дуже турботливі, знаходять підхід до кожної дитини) щодня проводять різноманітні заняття та бесіди з дітками) неодноразово в садочку проводились благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ в яких активну участь приймали діти) дуже подобалось, що діткам прививали любов до українських традиційних свят) Приємна завідуюча Марія Петрівна, до якої можна завжди звернутись з будь-яким питанням)


21-02-2024 15:02

olegvira

Переваги: Дитина відвідувала групу "Сонечко". Олена Миколаївна та Світлана Олексіївна - найкращі вихователі, нам дуже пощастило з ними. Приємне, чуйне ставлення, завжди вигадують різні цікаві заняття для дітей, організовують святкові заходи та вміють знайти підхід до кожної дитини. В приміщенні створені гарні умови для дозвілля дітей (тепло, є багато сучасних іграшок). Подобається,що в садочку створили гурток англійської мови та Лего. Відсутні побори, як в інших садочках (є з чим порівняти).

Недоліки: немає

Коментар: Дякую за Вашу працю!


21-02-2024 10:02

di-savick

Переваги: Хороший садочок з чудовим колективом

Недоліки: Немає

Коментар: Дитина ходила в групу "Сонечко". Дуже хороші та чуйні вихователі. Гарні заняття.


20-02-2024 20:02

annsavitskaya

Переваги: Ми відвідували ДНЗ, групу «Сонечко». Наші вихователі - Олена Миколаївна і Світлана Олексіївна. Мені, як мамі, надзвичайно подобалось ставлення вихователів до діток. Мій син пройшов адаптацію швидко і з задоволенням ходив в сад, багато різних занять з дітками, завжди гарні свята. Вихователі змогли знайти підхід і зробити перебування в садочку цікавим для сина. Також завжди враховували всі індивідуальні потреби і бажання батьків відносно дітей. Цікаві презентації, ігри, малюнки, поробки, щоденні фотозвіти в чаті з батьками - беззаперечні переваги. А Марія Петрівна (завідуюча садочку) дійсно про нього піклується і робить все, зоб садочок був достойним. Однозначно рекомендую!

Недоліки: Немає

Коментар: Бажаю процвітання! Дякую з вклад вихователів у розвиток сина ❤️


15-02-2024 20:02

ilonabezzabarna

Переваги: Досвідчені компетентні вихователі, чудова матеріально-технічна база, корисне різноманітне харчування, світлі охайні та затишні групи, гарні ігрові майданчики, безпечна територія.

Недоліки: Немає.

Коментар: Усім рекомендую ДНЗ №37. Двоє дітей відвідували групу Сонечко. Вихователі Олена Миколаївна та Світлана Олексіївна дуже привітні, мають індивідуальний підхід до кожної дитини, проводять цікаві розвиваючі заняття. Діти із задоволенням ходять у садочок.


31-05-2023 19:05

amaksime

Переваги: Приємна атмосфера, гарні вихователі

Недоліки: Відсутність замку на вході, будь-хто може зайти на територію.

Коментар: Були записані в №49 але змінили на №37 і ні разу не пожалкували. Персонал гарний, з усім допомагають. Вихователі знаходять підхід до дітей. Поки що все подобається.


24-01-2021 22:01

dasha040412

Переваги: гарне виховання дітей,чудове харчування в садочку.

Недоліки: відсутні

Коментар: Найкращий садочок в Житомирі.Всі вихователі дуже професійні та чуйні до дітей.Ми двоє дітей водили до цього садочку і дуже ,дуже задоволені.Діти пішли до школи повністю підготовленими,завдяки компетентним вихователям.Скоро відведемо до цього садочку ще й третю дитинку.Велика вдячність вихователям Олені Анатоліївні та Оксані Миколаївні ,а ще неймовірній Тетяті Леонтіївні -_ви найкращі!!!


06-02-2020 21:02

karino4kazk

Переваги: Чудовий колектив, що дуже важливо для садочку. Гарні умови та тепло у групах.

Недоліки: не було гуртків

Коментар: Відвідувала садок старша донька - група "Калинка".Дуже задоволені!


16-08-2019 16:08

[email protected]

Переваги: В центре города,но тихо и далеко от дороги.

Недоліки: Отсутствие дополнительных занятий.

Коментар: Мой сын в садике два года, начинал с группы Колобок,потом Дзвиночок. Остались довольны всем. Отношение к детям внимательное.


28-12-2018 23:12

raigo

Переваги: Чудовий заклад. Професійні працівники. Смачна кухня. Завідуюча відкрита до людей. Відсутні незрозумілі побори. Сучасний ремонт. Покрівлю замінили 2 місяці тому. Наталія Миколаївна, Тетяна Юріївна, Людмила Вікторівна --- НАЙКРАЩІ!!!

Недоліки: Не готують обід на батьків )))

Коментар: Відвідуємо перший рік. Задоволені.


23-07-2015 21:07

starkon77

Переваги: Теплі і охайні приміщення. На майданчиках багато дерев та павільйони. Відсутні побори та безтолкові платні заняття.

Недоліки: в 2011-2012 були проблеми з каналізацією і відчувався неприємний запах.

Коментар: Даний садок в 2010-2012 роках відвідував старший син, якого я був змушений перевести з хваленого ЖДНЗ 49, що на Львівській із-за постійних поборів завідучої на ремонти,шафи,ліжка і тд і тп. Дуже вдячний для няні Тетяни Леонтіївні - чудова жінка і вихователь!