Голосів: 3

Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

31-03-2016 06:03

hinastya

Переваги: Оформляю уже третьего своего ребенка в этот садик.Садик просто отличный.Очень хорошая заведущая,персонал весь сплаченный,дружный.Все праздники отмечаются концертами.В садике тепло,сухо,чисто. Очень хорошие программы для деток,дочь в 5 уже читает.Воспитателями очень довольна.Детки тоже очень довольны.

Недоліки: не могу припомнить

Коментар: Садик просто отличный.Ни разу не пожалела ,что отдала туда своих деток.


24-04-2014 17:04

elias98

Переваги: Є чергові групи, дитина гарно розвивається, хороше харчування, часто проводять конкурси, роблять концерти до свіх свят,завжди чисто, хороше розташування садочка.

Недоліки: не має

Коментар: Моя дочка відвідує садочок кожен день, на протязі року ми хворіли тільки 2 рази, група дуже тепла в зимку, вихователі проводять дуже цікаві заняття, мають багато гарних та цікавих іграшок. Дуже легко пройшов період адаптації, дитина ходить в садочок з бажанням, а ввечері не хоче іти додому. Тут навчили їсти з ложки та ходити в туалет, Дуже привітний персонал.


25-03-2014 14:03

olga84s

Переваги: Чудова матеріально-технічна база, високо кваліфікований персонал, зимою навіть у сильні холоди дуже тепло і затишно, повноцінне харчування, належним чином приділяється увага усім дітям а також батькам в разі виникнення будь-яких ситуацій.Постійно проводяться різні конкурси та тематичні вечори за участтю усіх діток, вивчається історія рідного краю, твори українських письменників, національні традиції...

Недоліки: немає

Коментар: особисто у мене вже два сини виросли в цьому дитячому садочку і ми з чоловіком дуже задоволені діти привчені охайності гарним манерам вміють поводити себе в соціумі, що ми вважаємо є дуже важливою складовою сьогодення, до школи вони пішли вже підготовленими не тільки маючи певні знання але й психологічно, вихователі уважно ставляться до кожної дитини особливо якщо є будь-які особливі потреби завжди усміхнені і привітні. Приємно спілкуватися і з керівництвом садочка за що їм окрема подяка.