Голосів: 3

Комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №126 Харківської міської ради"

Бажаний рік зарахування:

Написати відгук

25-12-2021 08:12

evakiss2212

Переваги: Потрясающие воспитатели, находят подход абсолютно к любому ребёнку, дети на столько быстро адоптируются, что утром в сад несутся пулей!!! На протяжении дня с ними обязательно занимаются какими-то развивашками, всегда их чем-то завлекают и увлекают! Группы новенькие и чистенькие! Площадки очень хорошие!

Недоліки: Их просто нет!

Коментар: Садик бесподобный!!! Однозначно рекомендую! Всему персоналу огромная благодарность за подход и за всё, что они делают для деток! Марине Олеговне отдельная благодарность! Это воспитатель от Бога! Каждые день придумывает какие-то развивающие занятия, каждый день чем-то увлекает их! Все детки залюбленные там!


25-02-2021 11:02

grechishkina_e

Переваги: Дуже гарний садок! Чуйні вихователі, багато цікавинок, поробок для дітлахів, прогулянки, що вкрай важливі. Смачна їжа, дитина задоволена. Завжди чисто.

Недоліки: Не вся будівля дитячого садка відремонтована

Коментар: Дитині подобається у садочку - це краща оцінка!


03-09-2020 09:09

[email protected]

Переваги: Чуйні вихователі та помічники вихователів, сучасний ремонт, нові меблі, сучасні нові дитячі майданчики.

Недоліки: поки ще не знайшли

Коментар: Син ходить в ясла. Найбільше сподобався підхід по звикання дітей до саду. В даному процесі задіяний практично весь персонал. Величезне спасибі вихователю Марині Олегівні, у якої є підхід до кожної дитини !!! Приємно здивував той факт, що, на відміну від інших дитячих садів, завідуюча Тетяна Валентинівна практично весь час спілкується з дітьми і батьками, а не сидить у своєму кабінеті і приймає батьків тільки в приймальні години. Спасибі Вам, Тетяна Валентинівна, за людяність і підтримку !!! Також хотілося б відзначити психолога Тетяну Анатоліївну. Коли приходять в сад нові діти, вона допомагає їм звикнути, при цьому проводить з ними багато часу в самій групі, на вулиці, та й всюди в принципі, а потім розповідає і підказує батькам що і як зробити, щоб дитина швидше звикла до саду і ходила туди з радістю. Кухарі готують смачно - мій син з'їдає все і приходить додому ситим, син не їсть по дорозі додому булки і не накидається на їжу вдома. Спасибі всьому колективу за роботу !!! Загалом сад відмінний !!! Всім рекомендую!!!